Молитва о любви между родителями и детьми

Ответить Новая тема
Добро пожаловать на наш форум!
Видана

Молитва о любви между родителями и детьми

Сообщение Видана »

"Вас, святыя мученицы Веро, Надеждо и Любы, славим, Величаем и ублажаем, купно с мудрою материю Софиею, ейже покланяемся, яко образ богомудраго попечения являющей. Умоли, святая Веро, Творца видимых и невидимых, да веру крепку, неблазненну и нерушиму подаст нам. Ходатайствуй, святая Надеждо, пред Господем Иисусом за нас грешных, да упование на благая Своя не отженет от нас, и от всякия скорби и нужды да избавит ны. Исповеждь, святая Любы, Духу истины, Утешителю, напасти и печали наша, да Той свыше сладость небесную низпослет душам нашим. Помозите убо в бедах наших, святыя мученицы, и купно с мудрою материю вашею Софиею, молите Царя царей и Господа господствующих, да сохранит ( перечислить имена) под покровом Своим, да купно с вами и со всеми святыми превознесем и препрославим пресвятое и великое имя Отца и Сына и Святаго Духа, предвечнаго Владыки и благих Содетеля, ныне и присно и во веки веков"
Lana.M

Re: Молитва о любви между родителями и детьми

Сообщение Lana.M »

Ежедневная молитва о чадах

Господи Иисусе Христе, буди милость твоя на детях моих(имена), сохрани их под кровом Твоим, покрый от всякого лукавого похотения, отжени от них всякаго врага и супостата, отверзи им уши и очи сердечныя, даруй умиление и смирение сердцам их. Господи, все мы создание Твое, пожалей детей моих(имена), и обрати их на покаяние. Спаси, Господи, и помилуй детей моих(имена) и просвети им ум светом разума Евангелия Твоего и настави их на стезю заповедей Твоих и научи их, Спасе творити волю Твою, яко Ты еси Бог наш.
алаксия

Сообщение алаксия »

Благодарю вас уважаемые Lana.M и Видана за молитвы
Яна Свет Леонидовна

Сообщение Яна Свет Леонидовна »

Благодарю Вас, уважаемые Видана и Lana.M, за молитвы.
Цветик

Сообщение Цветик »

И я присоединяюсь к словам благодарности за молитвы, уважаемые Видана и Lana.M. Благодарю Вас.
Ответить

Вернуться в «Молитвы»